[Afbeelding bedrijfslogo]

Start Bedrijfsprofiel Diensten Contact

Bedrijfsprofiel

 

Bedrijfsprofiel - Wat is Steradvies

Steradvies is een onafhankelijk adviesbureau voor automatisering en communicatie.

Vaak blijkt na de implementatie van een automatiseringstraject bij een organisatie, dat de geleverde automatiseringsoplossing niet overeenkomt met de automatiseringsbehoeften van de organisatie.

Reden hiervoor is, dat de aanbieder van de hard- en/of software vaak niet de tijd neemt om deze behoeften aan het licht te brengen, of doordat het aanbiedende bedrijf simpelweg niet wil afstappen van de haar bekende paden.

Deze manier van werken leidt meestal wel tot een goed werkend systeem, maar is vaak niet goed afgestemd op de werkelijke behoeften van de gebruikers of op de van hogerhand bepaalde eisen van de automatiseringsoplossing.

Door inschakeling van Steradvies kan er een geheel onafhankelijk advies op het gebied van de benodigde hard- en software gegeven worden. Ook op het gebied van de implementatie kan Steradvies sturing geven en eventueel gedeelten van de implementatie op zich nemen. Na of gedurende de implementatie kan Steradvies opleidingen verzorgen voor een optimaal gebruik van het systeem.

Dit zal leiden tot een voor de organisatie perfect werkende oplossing, waardoor elke gebruiker van de automatisering naar zijn behoefte gebruik kan maken van de geleverde automatiserings infrastruktuur.
 

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan
webmaster@steradvies.nl.
Copyright 2008 Steradvies                                                  Laatst bijgewerkt: 03 februari 2008