[Afbeelding bedrijfslogo]

Start Omhoog Bedrijfsprofiel Contact

Applicatiebeheer

 

Ondersteuning applicatiebeheer

Indien uw organisatie behoefte heeft aan een betere opzet van het netwerk voor wat betreft het gebruik van applicaties is het mogelijk Steradvies hiervoor in te zetten.

 

Steradvies levert applicatiebeheer op het gebied van een aantal standaardoplossingen voor kantoorautomatisering en administratie. Dit applicatiebeheer omvat het in kaart brengen van het gebruik van bepaalde applicaties met als doel een optimalisatie van het gebruik van deze software.

 

Voorbeeld: uw organisatie maakt gebruik van Microsoft Office. Uw werknemers gebruiken het systeem redelijk en komen tot de gewenste resultaten, maar zijn vaak lang bezig om tot dit resultaat te komen of doen concessies aan het gewenste resultaat. Steradvies kan hierin bijstaan door het analyseren van de wensen van de organisatie. Aan de hand van deze analyse kunnen er veranderingen worden aangebracht in de manier van werken of de werking van het pakket of beide.

 

Vaak is het niet duidelijk voor de gebruikers wat er mogelijk is met de aanwezige software, waardoor veel van de mogelijke potentie en efficiŽntie van de software niet wordt gebruikt. Dit leidt tot het vaak herhalen van routinematige werkzaamheden. Een grondige analyse van het gebruik kan leiden tot een productiever gebruik van het systeem en daardoor tot een beter resutaat.

 

Neem contact met ons op voor de eventuele mogelijkheden voor uw organisatie.

 

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan
webmaster@steradvies.nl.
Copyright © 2008 Steradvies                                                  Laatst bijgewerkt: 03 februari 2008